Denik - rychnovsky.denik.cz - Rychnovský deník - Moje Rychnovsko

Latest News:

I Rychnovsko má svého hasiče roku 10 Apr 2013 | 04:20 pm

Praha, Rychnov nad Kněžnou - Z hlavního města neodjeli s prázdnou po vyhlášení výsledků čtvrtého ročníku soutěže Hasič roku 2012 ani členové sborů z Královéhradeckého kraje.

Polom by se chtěla zbavit železa 13 Mar 2013 | 05:48 pm

Polom – Pokud se vedení obce podaří zajistit dotaci, chtěla by se Polom ještě v letošním roce pustit do vybudování nové úpravny pitné vody na místě stávajícího vodojemu.

V Javornici už vědí, kdo jejich školku přestěhuje „o dům dál“ 13 Mar 2013 | 05:43 pm

Javornice – Plánované stěhování javornické mateřské školy do budovy té základní se posunulo k realizaci. Zastupitelstvo obce totiž na svém posledním zasedání posvětilo výběr nejvýhodnější nabídky na d...

AKTUALIZOVÁNO: V Dobrušce věří ve svou nevinu 13 Mar 2013 | 09:58 am

Dobruška – Dobrušský městský úřad se dostává do širokého povědomí asi v jiném světle, než by si mohl přát. Policie totiž vyšetřuje dalšího úředníka tamního odboru dopravy.

Obchodovat s kosmetikou a foťáky umějí studenti na výbornou. Zatím jen fiktivně 12 Mar 2013 | 07:53 pm

Kostelec nad Orlicí - Druhý ročník Regionálního veletrhu fiktivních firem v Náchodě se stal pro kosteleckou obchodní akademii akcí, na kterou budou studenti i učitelé rádi vzpomínat.

Zámecký park už rozkvetl do bíložluté krásy 12 Mar 2013 | 07:34 pm

Kostelec nad Orlicí – První jarní den teprve přijde, ale příznaky jara jsou už cítit všude ve vzduchu. Zcela mimořádným důkazem toho je zámecký park v Kostelci nad Orlicí, který už rozkvetl do krásy.

Poutní místo mají opět ozdobit ovocné stromy 12 Mar 2013 | 05:00 pm

Borovnice, Lhoty u Potštejna – Občasní návštěvníci poutního místa Homole, ležícího mezi Borovnicí a Lhotami u Potštejna, budou možná na jaře překvapeni. Vyhledávaný turistický cíl totiž doznal výrazný...

Ptejte se Anny: Co je nejdůležitější k uzdravení? 12 Mar 2013 | 11:52 am

Rychnovsko – Nevíte si rady ve svém životě a hledáte alternativní řešení? Pak vám Rychnovský deník přináší novou rubriku Ptejte se Anny, kterou najdete vždy v úterním vydání. Odpovídat na vaše otázky ...

Autobusem se už na nákup nedostanou. "Málo lidí, rušíme," zavelelo OREDO 12 Mar 2013 | 08:14 am

Rychnovsko - Nový jízdní řád, který vstoupil v platnost v první březnové dny, přinesl zrušení několika málo využívaných spojů v okrese. Dostupnost řady míst se tak výrazně zhoršila. 

Další úředník z Dobrušky čelí obvinění. Opět na odboru dopravy 11 Mar 2013 | 10:36 pm

Dobruška - Ještě není u konce případ obviněného úředníka z odboru dopravy Luďka Kirschlagera a už má Dobruška před sebou další policejní vyšetřování. Policisté nyní podezírají ze zněužití pravomoci da...

Recently parsed news:

Recent searches: