Moe - moe.gov.al - MINISTRIA E MJEDISIT

Latest News:

FESTIVALI I FILMIT MJEDISOR SHQIPTAR 22 May 2013 | 05:15 pm

Ky aktivitet u realizua nismen e Ministrisë së Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujërave dhe te Delegacionit te Bashkimit Europian ne Shqiperi si dhe me mbështetjen e GIZ, PNUD, IUCN, SIDA etj. Ed...

MINISTRI MEDIU PRET DELEGACIONIN E DREJTORISË SË MJEDISIT NË BE 26 Mar 2013 | 05:06 pm

Mediu: Prioritet forcimi i strukturave të inspektimit. Ministri i Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujërave, zoti Fatmir Mediu, priti në një takim pune një perfaqësi të Njësise për Marrëdhëniet N...

SHQIPERIA I BASHKOHET NISMES BOTERORE "ORA E TOKES" 23 Mar 2013 | 05:31 pm

“Earth Hour – Ora e Tokes” eshte nje event global, dhe eshte konfirmuar si aktiviteti mjedisor me pjesemarrje me masive ne bote. Kulmi i ketij aktiviteti sensibilizues eshte te Shtunen e fundit te ...

PREZANTOHET PROJEKTVENDIMI PËR PËRDORIMIN E LLUMRAVE NË BUJQËSI 12 Feb 2013 | 05:24 pm

Ministri Mediu: Kërkohet angazhimi maksimal i pushtetit lokal. Ministria e Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujërave zhvilloi sot konferencën ku u prezantua projekt vendimi për “Kërkesat për përd...

MMPAU ZHVILLON ANALIZËN E PUNËS PËR VITIN 2012 17 Jan 2013 | 05:39 pm

Ministri Mediu: Pushteti lokal ende larg zbatimit të përgjegjësive Ministri i Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujërave, zoti Fatmir Mediu, zhvilloi sot analizën e punës së MMPAU për vitin 2012. ...

EMETIMET E ULETA, FIRMOSET MEMORANDUMI MMPAU-USAID 12 Dec 2012 | 08:20 pm

MMPAU firmos nje memorandum bashkepunimi me USAID si perfaqesues te Qeverise Shqiptare dhe asaj te Shteteve te Bashkuara te Amerikes, ne kuader te emetimeve te uleta dhe strategjive qe duhen ndjekur p...

MINISTRI MEDIU VIZITE ZYRTARE NE KATAR 8 Dec 2012 | 05:44 pm

Firmoset Memorandumi i Bashkepunimit, takim edhe me zv.kryeministrin e Katarit Me ftese te Ministrit te Ambjentit te Shtetit te Katarit, z. Abdullah bin Mubarak bin Iabboud Al Moudadine datat 12-15 M...

BRUKSELI VLERESON LIGJIN PER IMPORTIN E MBETJEVE 12 Oct 2012 | 07:08 pm

Ministri Mediu: Do te vazhdojmë të ecim drejt një të ardhme evropiane pa landfillde. Ministri i Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit te Ujerave, zoti Fatmir Mediu mbajti nje konference per shtyp ne lid...

FIRMOSET DEKLARATA E PËRBASHKËT SHQIPËRI- MAQEDONI PËR RUAJTJEN E REZERVËS SË BIOSFERËS NË LIQENIN E PRESPËS 2 Oct 2012 | 08:52 pm

Ministri Mediu: Një hap më pranë standardeve dhe direktivave të BE-së Ministria e Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujërave, firmosi një deklaratë bashkëpunimi me Ministrinë e Mjedisit dhe Planifi...

22 SHTATORI NË TIRANË 22 Sep 2012 | 08:53 pm

Më 22 Shtator 2012, Tirana ju bashkua rreth 200 qyteteve në të gjithë Europën në nismën “Në qytet pa makinën time”.  Aktivitetet që u ndërmorën nga  Ministria e Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të U...

Recently parsed news:

Recent searches: