Mojezdravlje - mojezdravlje.net - Moje zdravlje

Latest News:

Poremećaj hormona štitnjače 23 Aug 2013 | 11:00 am

Štitnjača je žlijezda sa unutarnjim lučenjem, ali je najvažnija za normalno funkcioniranje organizma. Zbog toga je važno svaku promjenu otkriti na vrijeme kako bi liječenje bilo što uspješnije.

Za zdravija stopala 23 Aug 2013 | 10:45 am

Za zdravlje stopala važno je paziti na obuću koja može usmjeriti razvoj stopala. Cipelice treba ostaviti za period kada dijete prohoda. Ali, neka i tada dijete što više hoda bosonogo i jača stopala.

Dijetalna gazirana pića povećavaju rizik od infarkta 23 Aug 2013 | 10:30 am

Onima koji se brinu za svoj izgled, dijetalna gazirana pića možda se čine kao mudar izbor, ali prema rezultatima najnovijeg istraživanja, ova pića povećavaju rizik od infarkta i moždanog udara.

Znakovi uzbune za zdravlje 22 Aug 2013 | 11:00 am

Dlan ženske ruke može ukazati na rane simptome raka jajnika. Liječnik može više pročitati o zdravlju osobe sa njenih ruku nego sa njenog lica. Što vam signaliziraju ruke i na što obratiti pozornost?

Kadulja 22 Aug 2013 | 10:45 am

Kadulja liječi promuklost, čisti krv i jača živce, pomaže kod svake vrste prehlade i influence. Preporuča se kod svih upala, od grla, preko unutarnjih organa, do mokraćnog mjehura i vaginalnih upala.

Otkriven dio u mozgu koji kontrolira strah 22 Aug 2013 | 10:30 am

Grupa znanstvenika u Izraelu otkrila je dio u mozgu koji kontrolira strah i nadaju se da će to otkriće omogućiti da se jednog dana proizvede lijek protiv raznih vrsta fobija.

Proširene vene 21 Aug 2013 | 11:00 am

Proširene vene se najčešće javljaju kod osoba čiji posao zahtjeva dugotrajno stajanje, kao i kod onih sa većom tjelesnom težinom.

Aloe vera 21 Aug 2013 | 10:45 am

Aloe vera je biljka slična kaktusu, visine oko 60 cm, sa debelim, mesnatim listovima, koja prirodno raste samo u područjima sa toplom i vlažnom klimom.

Snom do zdravlja 21 Aug 2013 | 10:30 am

Istraživači su utvrdili da u četiri oblasti velikog mozga glodara, koje su najaktivnije u budnom stanju, koncentracija ATF-a raste u vrijeme prvog sna, pri čemu aktivnost mozga u cjelini opada.

Kako živjeti sa malignom bolešću? 20 Aug 2013 | 11:00 am

Poremećaji u prehrani nisu jedini problemi sa kojima se suočavaju onkološki pacijenti. Odstranjivanje tkiva ili organa i loša prognoza neminovno predstavljaju stres i demoraliziraju pacijente.

Related Keywords:

smokva, šarlah, psorijaza, upala pluća, upala sinusa, opca bolnica dr josip bencevic, rubeola, Ciroza jetre, Parestezija, zdravlje i mango

Recently parsed news:

Recent searches: