Org - crm.org.mk - Централен Регистар на Република Македонија

Latest News:

ИЗВЕСТУВАЊЕ 30 May 2012 | 03:12 am

Почитувани корисници, Ве известуваме дека во четврток 31.05....

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАРАЧКА НА ПЕЧАТИ 9 May 2012 | 04:32 am

Почитувани корисници, Согласно предлог мерките од ...

РЕГИСТРАЦИЈА НА ЗАЕДНИЦА НА СОПСТВЕНИЦИ И ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА НА КУЌНИ СОВЕТИ 7 Mar 2012 | 02:16 am

Се известуваат сите сопственици на посебни делови на ...

ПАКЕТ ПРОИЗВОДИ НА ИНТЕРНЕТ ДИСТРИБУТИВНИОТ СИСТЕМ 25 Oct 2011 | 09:36 pm

Централниот регистар на Република Македонија, како ...

НАМАЛУВАЊЕ НА ТАРИФАТА ЗА ЕЛЕКТРОНСКА РЕГИСТРAЦИЈА 16 Sep 2011 | 04:20 am

Воведени се две тарифни ставки за електронска регистарција: 1....

ЕЛЕКТРОНСКА РЕГИСТРАЦИЈА 29 Mar 2011 | 05:00 am

Почитувани корисници, Ве известуваме дека е пуштен ...

Пријава за упис на адреса на електронско сандаче (e-mail адреса) 18 Mar 2011 | 02:54 am

Се известуваат сите субјекти запишани во трговскиот ...

СИСТЕМ ЗА ЕЛЕКТРОНСКО ВОДЕЊЕ НА СТЕЧАЈ 28 Jan 2011 | 01:40 am

Почитувани корисници, Централниот регистар на Република ...

РЕГИСТРАЦИЈА НА ДИРЕКТНИ ИНВЕСТИЦИИ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ 18 Jan 2011 | 10:02 pm

Почитувани корисници, Централниот регистар на Република ...

Recently parsed news:

Recent searches: