Org - iaeste.org.mk - ИАЕСТЕ Македонија

Latest News:

Отворена покана да станеш дел од ИАЕСТE! 3 Mar 2010 | 05:00 pm

ИАЕСТЕ Македонија секоја пролет започнува со својата „Кампања за нови членови“ преку која на секогаш оригинален начин се привлекуваат студенти да се вклучат во нејзините редови. Преку флаери, постери ...

Постконференциска еуфорија: Македонија - домаќин на Годишната конференција 2012 2 Feb 2010 | 05:00 pm

63-тата ИАЕСТЕ Годишна Конференција беше една од најважните и дефинитивно највозбудлива досега за ИАСТЕ Македонија. Четиричлената делегација во состав: Катерина Туџарова, Десанка Ичитрајкова, Луај Сау...

Во пресрет на Годишната Конференција 2010 21 Jan 2010 | 10:00 pm

Периодот на обезбедување на пракси за 2010 година полека завршува – УСПЕШНО. Можеме да се пофалиме со над 60 пракси во над 50 институции и компании кои ќе бидат разменети за време на овогодинешната Го...

Викенд во знак на годишната средба на Националното Собрание на ИАЕСТЕ Македонија 18 Dec 2009 | 09:33 pm

Полноправните членови на ИАЕСТЕ Македонија оваа година по втор пат се собраа на годишната средба на Националното Собрание на ИАЕСТЕ Македонија. Собранието се одржа на 19-20 Декември во просториите на ...

Среќен Роденден ИАЕСТЕ Македонија! 14 Dec 2009 | 07:10 pm

Оваа година, 17 свеќички на роденденската торта на ИАЕСТЕ Македонија. Ќе биде доживување, во среда, 16 декември, во клуб Retox, во 22 часот. Како и секоја година, попуст на пијалоците, и да, торта, fo...

ИАЕСТЕ Ден 2009 1 Dec 2009 | 05:00 pm

Секој последен четврток од Октомври, ИАЕСТЕ Македонија живее со мотото: Global Party – One Spirit. Овој ден всушност низ целиот свет се прославува како ИАЕСТЕ Ден (IAESTE Day). ИАЕСТЕ Македонија никог...

Соработка. Размена. Квалитет 19 Nov 2009 | 05:00 pm

Во рамките на Глобалната Недела на Претприемништво, ИАЕСТЕ Македонија учествуваше со организирање на тркалезна маса за студенти, практиканти и компании на тема: „Соработка. Размена. Квалитет“. На соби...

ИАЕСТЕ Македонија дел од глобалната неделата за претприемништво 11 Nov 2009 | 04:57 am

Во склоп на Неделата на претриемништво, на 18.11.09 под покровителство на Машински факултет во хотел Holiday Inn, ИАЕСТЕ Македонија ќе одржи тркалезна Маса за студенти, практиканти и работодавци: комп...

Потпишан првиот договор за пракса 27 Oct 2009 | 05:55 am

Одличната вест што набрзо се прошири е тоа дека и официјално го имаме првиот потпишан договор за пракса за оваа година. Се работи за ДП „Весна-Сап“ Доо Скопје – Подружница Пробиштип, претпријатие кое ...

Related Keywords:

www.ftp.iaeste.org.mk, ftp.iaeste.org.mk, highest mountain macedonia, nescafé cappuccino italian song italian moments, macedonia bridal mk weding, peer choocked you, iaeste soccer spain, trmdping

Recently parsed news:

Recent searches: