People - people.al - People.al - Albanian People | Revista shqiptare

Latest News:

Deputeti shqiptar i Suedisë Avni Dervishi që lobon për Kosovën 14 Sep 2012 | 04:25 pm

Edhe pse vetëm 15 vjeç, autoritetet jugosllave nuk e kursyen motrën e Avniut të cilën së bashku me babanë i burgosën në vitin 1981. Përballja e vështirë me realitetin e asaj kohe për një shqiptar, nuk...

Deputeti shqiptar i Suedisë Avni Dervishi që lobon për Kosovën 14 Sep 2012 | 04:25 pm

Edhe pse vetëm 15 vjeç, autoritetet jugosllave nuk e kursyen motrën e Avniut të cilën së bashku me babanë i burgosën në The post Deputeti shqiptar i Suedisë Avni Dervishi që lobon për Kosovën appeare...

Mark Gjonaj fiton garen per asamblene New York 2012 14 Sep 2012 | 04:18 pm

Mark Gjonaj sapo ka fituar në zgjedhjet lokale në Nju Jork si anëtar i asamblesë së qytetit. Ai udhëhoqi gjithë garën përballë rivales së tij Naomi Rivera dhe fitoi me rezultatin 47.5% kunder 44.4% të...

Mark Gjonaj fiton garen per asamblene New York 2012 14 Sep 2012 | 04:18 pm

Mark Gjonaj sapo ka fituar në zgjedhjet lokale në Nju Jork si anëtar i asamblesë së qytetit. Ai udhëhoqi gjithë garën përballë The post Mark Gjonaj fiton garen per asamblene New York 2012 appeared fi...

Eliza Dushku: dear Albania! 3 Sep 2012 | 01:07 am

“E dashur Shqiperi. Gjithnjë kam qënë kurioze për ty dhe jam ndjerë e magjepsur nga misteri rreth teje. Unë jam një shqiptaro-amerikane The post Eliza Dushku: dear Albania! appeared first on People.a...

Eliza Dushku: dear Albania! 3 Sep 2012 | 01:07 am

“E dashur Shqiperi. Gjithnjë kam qënë kurioze për ty dhe jam ndjerë e magjepsur nga misteri rreth teje. Unë jam një shqiptaro-amerikane The post Eliza Dushku: dear Albania! appeared first on People.a...

Kërko që të marrësh 11 Aug 2012 | 02:29 pm

Të gjithë të rinjtë sot në Shqipëri duan një punë, një strehë, një vend në shoqëri. Por duhet thënë se disa i The post Kërko që të marrësh appeared first on People.al - Albanian People | Revista shqi...

Kërko që të marrësh 11 Aug 2012 | 02:29 pm

Të gjithë të rinjtë sot në Shqipëri duan një punë, një strehë, një vend në shoqëri. Por duhet thënë se disa i The post Kërko që të marrësh appeared first on People.al - Albanian People Online | Revis...

Të rinjtë e shkolluar keq dhe papunësia 10 Aug 2012 | 02:23 pm

Ndonjëherë ëndrrat dhe zhgënjimet gjenden në të njëjtin vend. Përzihen aq keq sa që është thuajse e pamundur të dallosh njërën nga The post Të rinjtë e shkolluar keq dhe papunësia appeared first on P...

Të rinjtë e shkolluar keq dhe papunësia 10 Aug 2012 | 02:23 pm

Ndonjëherë ëndrrat dhe zhgënjimet gjenden në të njëjtin vend. Përzihen aq keq sa që është thuajse e pamundur të dallosh njërën nga The post Të rinjtë e shkolluar keq dhe papunësia appeared first on P...

Recently parsed news:

Recent searches: