Podkasts - podkasts.lv

General Information:

Latest News:

Saruna ar an un Madi. Runājām par Latvijas ziemeļaustrumu repa... 15 May 2013 | 11:44 pm

Saruna ar an un Madi. Runājām par Latvijas ziemeļaustrumu repa vēsturi, Būceņa tusiem, abu mūziķu radošo darbību, atmiņām par kaimiņiem, moskvičiem un citām lietām. Šeit ir “Mākslā, Ja Dari”.

Saruna ar Edavārdiem. Runājām par nopietnībām un niekiem, par... 11 Apr 2013 | 04:51 pm

Saruna ar Edavārdiem. Runājām par nopietnībām un niekiem, par repu un dzeju, par dziesmu un tās nozīmi, par tekstu pārdošanu un komandas garu. Gandrīz ne vārda par jaunāko miksteipu “Es esmu šeit”.

Saruna ar Pikaso. Runājām par pagātni un nākotni, vārda izvēli... 17 Mar 2013 | 04:20 pm

Saruna ar Pikaso. Runājām par pagātni un nākotni, vārda izvēli un uzsvariem, repu un glezniecību, Gustavo un Pionieriem, saskaņu ar sevi un gaidāmo albumu “Satikšanās vietu mainīt nedrīkst”.

Mazliet haotiska un ļoti interesanta saruna par interneta lomu... 28 Feb 2013 | 02:24 pm

Mazliet haotiska un ļoti interesanta saruna par interneta lomu mūzikas izplatīšanā. Sarunā piedalījās: repa izpildītājs Grifs, bītmeikers Oriole un IT speciālists Kristaps Skutelis (Krizdabz).

Kā ierakstīt dziesmu? Lai atbildētu uz šo jautājumu, sarunā... 11 Jan 2013 | 06:43 pm

Kā ierakstīt dziesmu? Lai atbildētu uz šo jautājumu, sarunā piedalīties aicinājām Punktu uz I (Satin Pasauli) un Edavārdus. Runājām par pirmajiem ierakstiem, studijas tehniku, pieredzi un zināšanām.

2012.gada Latvijas hip-hop’a apskatā uzzināsiet zīmīgākos... 31 Dec 2012 | 06:46 pm

2012.gada Latvijas hip-hop’a apskatā uzzināsiet zīmīgākos aizvadītā gada notikumus pašmāju repa scēnā, izdotos albumus un instrumentālos darbus, kā arī mūsu secinājumus par notikušo un gaidāmo.

Saruna ar pašmāju bītu meistaru Corona. Runājām par pirmiem... 20 Dec 2012 | 11:02 pm

Saruna ar pašmāju bītu meistaru Corona. Runājām par pirmiem soļiem mūzikā, Dirty Deal Audio, bītu veidošanu, jaunāko instrumentālo albumu “Ritmu Lente vol​.​1” etc.

Muzikāls Podkasta Punkts ieraksts, kura ietvaros mēs... 14 Oct 2012 | 12:59 am

Muzikāls Podkasta Punkts ieraksts, kura ietvaros mēs ielūkojāmies šā gada pašmāju repa scēnas aktualitātēs, atskaņojot vairākas dziesmas no 2K1, Edavārdiem, Austrumu puses izpildītājiem etc.

Diskusija par marihuānu. Runājām par marihuānas ietekmi uz... 14 Sep 2012 | 05:41 pm

Diskusija par marihuānu. Runājām par marihuānas ietekmi uz radošiem procesiem, meditāciju, marihuānas dekriminalizēšanas un legalizēšanas jautājumiem. Sarunā piedalījās: Ritvars, Eliots un Kosmo.

Saruna ar Melikolu. Runājām par muzicēšanas sākumu, bērnības... 9 Sep 2012 | 05:32 pm

Saruna ar Melikolu. Runājām par muzicēšanas sākumu, bērnības atmiņām un tagadni, dzīvi un darīšanu, kļūdām un padomiem, laukiem un uzņemšanu Krievijā. Izskaņā - ekskluzīvs audio materiāls.

Related Keywords:

red sun buffet liepaja, eliots stāvvieta download, akil the mc, tuvojosos, "mārtiņš osis", visas akcijas atlaides, mūzikas gada balva, krasts atslēgas vārdi, jarans intervija, tiago loei

Recently parsed news:

Recent searches: